Heliview verzorgt uw incompanytraining op maat

Deze organisaties gingen u onder andere voor:

 • Aegon
 • Algemene Onderwijsbond
 • Atrivé
 • Belastingdienst
 • Facilitair Bedrijf RUG
 • Friesland Bank
 • Friesland Campina
 • Gemeente Westland
 • Hondsberg
 • Inholland
 • Nationale Nederlanden
 • Royal Bank of Scotland
 • Saxenburgh
 • Stichting Kempenhaeghe
 • UWV 

Lees enkele reacties van deelnemers van diverse incompanytrainingen 

Heeft uw organisatie behoefte om meerdere medewerkers op een bepaald gebied of onderwerp te trainen? Wij organiseren dan graag een incompanytraining voor u. De training wordt speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt en sluit op deze manier exact aan op de wensen, kennisbehoefte en het niveau van de deelnemers.

Kleinschalige, intensieve trainingen

Heliview Conferences & Training BV ontwikkelt onder andere kleinschalige, intensieve trainingen. Naast trainingen met open inschrijving, bieden wij ook incompanytrainingen aan over zeer uiteenlopende onderwerpen. In onze unieke en praktische trainingen staat een juiste balans tussen theorie en praktijk centraal. We werken met een enthousiast team van zeer ervaren trainers die klaar staat om u intensief te begeleiden. Ze zijn onbetwist experts die hun kennis en ervaring inzetten om uw kennis te vergroten.

Hieronder vindt u ons incompany portfolio. Indien u een incompanytraining over een onderwerp wenst die niet in de lijst staat, neem dan ook gerust contact met ons op.

button info aanvragen

Arbeidsrecht voor niet-juristen

Leer alle ins en outs van het arbeidsrecht en krijg inzicht in actuele ontwikkelingen.

Assertiviteit, een must!

Denken, durven doen!
Krijg inzicht in uw kwaliteiten en valkuilen. Leer beter om te gaan met lastige situaties en leer meer dan NEE zeggen.

Big Data

Van ongestructureerde data naar waardevolle inzichten.In deze tweedaagse training leert u big data beter te doorgronden, zodat u in staat bent de behoeftes van uw klanten goed te analyseren. U leert tevens uw eigen succesvolle big data case te ontwikkelen. Ga naar de website van deze training.

Braintraining

Ontdek uw verborgen talenten! Doorbreek routines en processen in uw denkpatroon. In slechts twee dagen leert u beter onthouden, informatie effectiever verwerken en uw creativiteit vergroten.

Business Process Management

Van procesvastlegging naar procesverbetering!
Krijg inzicht in trends & ontwikkelingen en in methoden en technieken. Je leert o.a. een effectief procesmanagementsysteem op te zetten en doet ervaring op met het OPE-model.

Communiceer met NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een effectieve methode, waarbij bewustwording van je eigen communicatie centraal staat. Vergroot hiermee je persoonlijke & zakelijke effectiviteit.

Contractmanagement

Leer verantwoord inspelen op wijzigingen tijdens de contractuitvoering. U krijgt essentiële kennis en vaardigheden aangereikt om door middel van proactieve contractbeheersig uw samenwerkingen te laten slagen, zonder af te doen aan uw eigen juridische positie. Ga naar de website van deze training

Contractmanagement en risicobeheersing voor IT-projectleiders

Hoe leest u als projectmanager, zonder juridische kennis, een IT-contract? Leer specifieke risico’s en valkuilen in IT-projecten te herkennen en manieren om hier mee om te gaan. 

Contractonderhandeling en conflicthantering

Tijdens deze training leert u meer grip te krijgen op uw onderhandelingen wat vaak resulteert in een betere uitkomst voor u. Tevens leert u om te gaan met lastige trajecten en dreigende geschillen. Hoe bewaakt u het contract en de positie van uw organisatie? Ga naar de website van deze training

Creatief denken: Ik zie ik zie wat jij niet ziet...

Van oude gewoontes naar nieuwe vaardigheden.

Cyber Security

Het verkorten van de detectieperiode kan ook uw organisatie een inhoudelijk en financieel gewin opleveren. Heeft u helder wat uw wilt detecteren en welke detectiemethodes mogelijk zijn binnen uw IT omgeving? In deze training leert u uw preventie en detectie te optimaliseren en leert u hoe om te gaan met met de extra risici's die actuele IT ontwikkelingen met zich meebrengen. Ga naar de website van deze training

De Beginnende ICT manager

Goed leiderschap vraagt om bijzondere kennis en vaardigheden! Ontwikkel tijdens deze training uw managementvaardigheden en functioneer als de brug tussen ICT en uw organisatie.

De succesvolle Finance secretaresse

In eerste instantie lijken financiën saai en ingewikkeld. Integendeel! Wanneer u financieel inzicht heeft en de verhalen achter de cijfers kent, zult u merken dat het boeiend en fascinerend is hoe "de cijfers" de organisatie beïnvloeden en bepalen.

De succesvolle ICT secretaresse

Leer efficiënter werken door meer inzicht in en kennis van de ICT omgeving.

De Vrouw als Leider

Leer effectief omgaan met tijdsdruk en stress, waardoor uw productiviteit en werkplezier verhoogd worden.

E-mail & Document Management

U wordt overstelpt met stukken als e-mails, notulen, memo's en rapporten. Een goed en werkzaam archief is essentiee.

Excelleren in Excel

Ontdek de verborgen kanten van excel. Leer tijdbesparende professionele modellen in Excel samen te stellen en het vertalen van (ken)getallen naar concrete acties binnen uw organisatie.

Excelleren in klantgericht communiceren

Raak gedreven in klantgerichtheid en treedt op als gelijkwaardige gesprekspartner.

Financieel Management voor Non-Financials

Deze training voorziet u van de (basis) kennis over financieel management d.m.v. het terugbrengen van de complexe materie tot een praktisch, eenvoudig en gemakkelijk te onthouden beeld. Daarnaast worden ook actuele ontwikkelingen behandeld.

Introductietraining wagenparkbeheer

Deze introductietraining geeft u een goed overzicht van hoe de leasemarkt er uitziet en wat er allemaal komt kijken bij goed wagenparkbeheer. U leert substantieel op uw wagenpark te besparen en na deze training bent u een volwaardig gesprekspartner voor leasemaatschappijen. Ga naar de website van deze training

IP Telefonie

Creëer een goed inzicht in de huidige en toekomstige (technische) mogelijkheden van IP Telefonie. U krijgt zicht op de ontwikkelingen in de markt en alle technieken.

IT Security

Hoe veilig en betrouwbaar is informatie binnen uw bedrijf? En is uw bedrijfsinformatie op het juiste moment ook beschikbaar? Leer in deze training o.a. een beveiligingsbeleid op te stellen, te implementeren en te controleren.

Juridische aspecten van informatiebeveiliging

Leer in twee dagen wat de juridische verplichtingen en grenzen zijn voor uw organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. Tevens leert u om te gaan met extra (privacy) risico’s die actuele IT ontwikkelingen, zoals BYOD, CYOD en externe clouddinesten, met zich meebrengen.  Ga naar de website van deze training

Juridische basiskennis voor managers

Deze training geeft u een actueel over-all beeld van alle juridisch aspecten van uw organisatie en leert u de juridische mogelijkheden en risico's te herkennen wat een aanzienlijke besparing op uw advocaatkosten kan betekenen.

Kwaliteitsmanagement

Na deze training weet u het begrip "kwaliteit" en "kwaliteitsborging" inhoud te geven en te differentiëren. U kent het belang ervan in relatie tot andere parameters zoals tijd en geld. U weet globaal welke maatregelen kunnen worden genomen om in een ICT-programma en project kwaliteit te plannen, te leveren, te meten en te verbeteren.

Leergang wagenparkbeheer

Deze leergang bestaat uit vier modules met de volgende onderwerpen: beleid en organisatie, kostenbesparing, selecteren easemaatschappij, monitoren prestaties leademaatschappijen. De leergang is bestemd voor de ervaren wagenparkbeheerder. Ook als losse modules te volgen. Ga naar de website van deze training

Marketing voor niet-marketeers

In deze praktische training leert u de basisprincipes en modellen van marketing, handige tips om meer grip op uw marketingbeleid te krijgen en hoe u middels marketing uw verkopen en loyaliteit verhoogt.

Open Source oplossingen

Na deze training bent u in staat de (on)mogelijkheden van werken met Open Source oplossingen uit te diepen, concreet te maken en te vertalen naar uw eigen organisatie. U kunt een concreet en gefaseerd stappenplan schrijven.

Opstellen en beoordelen van IT-Contracten

Een goed IT-contract is duidelijk, volledig en evenwichtig. Leer contracten afsluiten tegen optimale prijs, prestatie en risicoafdekking. En leer hoe u om moet gaan met Cloud/SaaS contracten. Ga naar de website van deze training

Praktisch Projectmanagement voor Secretaresses

De professionele aanpak van A tot Z. Efficiënter communiceren met het projectteam, adequaat rapporteren en bewaken middels templates, voorbeelden & checklists en het totaaloverzicht creëren en behouden zodat de juiste ondersteuning kunt bieden!

Projectbeheersing

Handvatten voor de inrichting en samenwerking van uw projectorganisatie.

Scenarioplanning

Leer in 2 dagen verder vooruit denken dan uw grootste concurrent.

Scoor beter bij Europese Aanbestedingen

De richtlijnen voor Europese Aanbestedingen zijn ingewikkeld en het volgen van de voorgeschreven procedure is tijdrovend. Meer kennis over aanbesteden verhoogt uw kans op succes bij het binnenhalen van opdrachten die Europees aanbesteed worden

Service Level Agreements (SLA's) voor niet-juristen

Maak uw afspraken meetbaar en stuurbaar en leer in 2 dagen uw eigen SLA schrijven. U leert in deze training hoe u een praktische invulling geeft aan diverse diensten zoals IT, onderhoud, food en huisvesting. Ga naar de website van deze training

Service Oriented Architecture

Deze MasterClass geeft u handvatten om SOA met succes in te schatten en op een praktische wijze te realiseren.

SharePoint op het Secretariaat

Leer hoe u een goede en werkzame digitale (archief)structuur opzet op Sharepoint. Alle informatie op één plek opslaan, up to date houden en snel opzoeken.

Subsidiemanagement

Kunt u voor elke activiteit subsidie aanvragen? Is het nog mogelijk om subsidie aan te vragen als een project reeds is gestart? Wat zijn de mogelijkheden als uw subsidieaanvraag wordt afgewezen? Op deze vragen en meer krijgt u antwoord in deze tweedaagse training.

Succesvol selecteren en implementeren van standaardsoftware

Leer in twee dagen een goede pakketselectie uit te voeren, zodat de implementatie bijna vanzelf gaat. Alle fasen van pakketselectie en –implementatie komen aan bod: van inventarisatie tot implementatie. Ga naar de website van deze training

Timemanagement voor Managementondersteuners

Geen standaard theorie, modellen en principes, maar methoden, toegespitst op jouw vakgebied, op jouw werkplek. Je gaat naar huis met een Persoonlijk Actieplan.

"Toveren" met MS Office 2003/2007/2010

De basis van MS Office kent u, specifieke tips en trucs om te leren "toveren" leert u tijdens deze training. Word, Excel, Powerpoint en Outlook, kies zelf uw onderdelen.

102 Tips voor Business Intelligence

U leert tijdens de training alle ins en outs van BI-/DWH-projecten. Er is speciale aandacht voor implementatie en beheer.

102 Tips bij Outsourcing

Maak slimme beheersbare contracten en beheers de overgang van uw personeel.

Initiatief & organisatie

heliview C&T

Samenwerkingspartner

mitopics

logo fleetsupport

AVK

Een greep uit de trainingen